showdetails

Snoop DoggPlease accept marketing-cookies to watch this video.

Snoop Dogg & Friends ‘I Wanna Thank Me’ Tour
24 februari 2022 Sportpaleis Antwerpen

De Doggfather of hiphop komt naar Antwerpen én hij pakt al zijn West Coast vrienden mee. Op donderdag 24 februari staat Snoop Dogg in het Sportpaleis in Antwerpen met Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 en Versatile. Ticketverkoop start maandag 29 maart om 10:00.

Tijdens deze show vieren we de ongekende invloed van Snoop Dogg op hiphop, reggae, pop en G-funk. Met een oeuvre vol nummer 1-hits en multi-platinatracks, een acteercarrière, een imperium als zakenman en zijn nauwe band met een eindeloze stroom aan succesvolle collega-artiesten. Snoopadelic komt namelijk niet alleen: hij deelt het podium met West Coast-royaltyleden Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 en Versatile.

In 2019 kwam zijn 17e album uit, ‘I Wanna Thank Me’, de naam van het album, bijbehorende documentaire en tour is afgeleid uit het dankwoord dat Snoop gaf toen hij werd ingehuldigd in de Hollywood Hall Of Fame. ‘I Wanna Thank Me’ is een groot eerbetoon aan het 25-jarig bestaan van de G.O.A.T (Greatest of All Time).

Het zal de grootste show zijn die Snoop Dogg ooit gaf in België, gecombineerd met zijn uitstekende live reputatie hoeven we dus niet uit te leggen dat dit een heerlijk hiphop feest zal worden. Ain’t nothin’ but a gangsta party!

Tickets zijn te koop vanaf maandag 29 maart 10:00 via www.teleticketservice.com.
FKP Scorpio Belgium is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen in het programma.

  • — Antwerp | Sportpaleis

    Doors: Beginning:

    Tour Snoop Dogg: I Wanna Thank Me Tour @ Sportpaleis

    special guests Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 and Versatile

    Tickets