showdetails

Tones And IPlease accept marketing-cookies to watch this video.

Australische hit sensatie Tones and I komt op woensdag 29 juni 2022 naar de Ancienne Belgique in Brussel.


Het was dé hit van de zomer van 2020, de Australische Tones and I, stond met haar aanstekelijke song 'Dance Monkey' op nummer 1 in ruim 30 landen. In Vlaanderen brak ze records door 17 weken onafgebroken op nummer 1 in de Ultratop te staan. 'Dance Monkey' kwam uit als tweede single van haar debuut-EP 'The Kids Are Coming'. Het gaat over de verwachtingen die worden gesteld aan muzikale artiesten, maar niemand kon verwachten dat jong en oud 'Dance for me, dance for me, dance for me, oh oh...' eindeloos zouden meezingen.

Tones and I is de 19-jarige Toni Watson. Ze trok als straatmuzikante naar Byron Bay waar ze al snel werd opgemerkt door een manager. Haar eerste single 'Johnny Runaway' werd in Australië direct een hit, met 'Dance Monkey' brak ze wereldwijd door. Record na record sneuvelde, 'Dance Monkey' is meer dan 2 miljard keer beluisterd op Spotify. Geen enkele andere vrouwelijke artieste deed haar dat na. Op de app Shazam is 'Dance Monkey' de meest gezochte plaat aller tijden.

Na haar EP ‘The Kids are Coming’ kwam vorig jaar haar eerste album ‘Welcome to the Madhouse’ uit. Het succes van singles ‘Fly Away’, ‘Won’t Sleep’ en ‘Cloudy Day’ bewijzen inmiddels dat Tones and I geen eendagsvlieg is én dat ze live ook haar mannetje kan staan. In plaats van te busken op straat speelt ze nu wereldwijd uitverkochte headline shows. Op woensdag 29 juni trapt Tones and I de vakantie af in de AB in Brussel. Feestje gegarandeerd!

 • — Brussels | Ancienne Belgique

  Doors: Beginning:

  Tour Tones And I @ Ancienne Belgique

  Support TBC

  Info On sale: 4 Feb 2022 – 11:00

  Tickets