showdetails

Tout Va BienPlease accept marketing-cookies to watch this video.

Jan-Wouter Van Gestel aka Tout Va Bien is altijd al een zoekende ziel geweest. Van zero naar hero dankzij De Nieuwe Lichting op Studio Brussel werd hij ineens full time muzikant, terwijl hij nog nooit in een bandje had gespeeld.

Hij werd prompt getekend door EMI en zijn versie van de Jacques Brel klassieker – If you go Away/Ne me quitte pas was meteen een groot succes.

Een eerste album, opgenomen in Los Angeles met onze aller Styrofoam, leverde hem een ferme radiohit op met “This Fight” en een spot op Rock Werchter en Pukkelpop. Jan-Wouter bleef rustig experimenteren en verraste vriend en vijand met een electronische EP waar songs Goodbye en Queen of Sheeba wekenlang in de playlists van Studio Brussel stonden geparkeerd.

En toen werd het even stil en Jan-Wouter ging op reis. Dat duurde allemaal wat langer dan voorzien. 2 weken, werden 2 maanden. 2 maanden bijna een half jaar. Hij vond de rust en inspiratie op Lombok (Indonesië) en kwam terug met 75 nieuwe songs. Songs met een thema : de zoektocht naar een muzikale thuis.

Jan-Wouter vond op een eiland terug zijn ware zelf als muzikant, de onbevangen jongen die zich inschreef in een muziekwedstrijd en tot zijn eigen grote verbazing die nog won ook. Hij wist dat hij terug naar die plek moest. “Come a little closer” is de 2de langspeler van Tout Va Bien, die je meeneemt op de altijddurende zoektocht van Jan-Wouter. Een zoektocht die op plaat werd gezet met de hulp van de Nederlandse superproducer Huub Reijnders.