showdetails

NovastarPlease accept marketing-cookies to watch this video.

Novastar stelt op zaterdag 13 november 2021 zijn nieuwe album ‘Holler and Shout’ live voor in de Ancienne Belgique in Brussel. Het is het zesde album van singer-songwriter Joost Zweegers. Tickets zijn te koop vanaf maandag 20 september 10:00 via www.abconcerts.be en www.fkpscorpio.be.

Men roepe het rond: ‘Holler and Shout’, zo heet de jongste van Novastar, gepland op 12 november bij Universal, een dag voor het ABConcert. Met als eerste indringende single ‘Deep Are The Eyes’, mooi in het zog van vroegere bijous als ‘Wrong’, ‘The Best Is Yet To Come’, ‘Because’... ‘Holler and Shout’ wordt weer vintage Novastar, zoals altijd ook bijzonder gedreven live gebracht.

To the UK or not to the UK, that’s the question. We schrijven voorjaar 2020. Een full album met songs klaar om opgenomen te worden. Iedereen enthousiast. Het materiaal dat bij mekaar geschreven werd door Joost Zweegers belooft een grand cru: Een blij producersteam (Mikey Rowe en Andy Britton – die ook achter de knoppen zaten bij het alom geprezen ‘In The Cold Light Of Monday’), een blij nieuw label (Powerhouse Universal Music, dat diep onder de indruk is van het nieuwe materiaal) en natuurlijk ook een blije Joost Zweegers zelf. Blij met de songs die afgewerkt werden de afgelopen jaren en zeker van zijn stuk dat hij een ongelofelijk sterk album heeft neergepend. Studio geboekt, uiteraard de legendarische Abbey Road Studio’s in Londen. Where else?

En dan de pandemie. De Abbey Road Studio werd noodgedwongen de kelder ten huize Zweegers. De plaats waar reeds menig Belpop classic zijn ontstaan mocht vieren moest noodgedwongen omgebouwd worden tot opnamestudio. Een paar maanden later is ‘Holler And Shout’ klaar. Opgenomen in Antwerpen, België. Simultaan geproducet in Brighton, UK.

De eerste single ‘Deep Are The Eyes’ geeft meteen de toon aan van het nieuwe album. Een popsong van een puurheid zoals alleen Joost Zweegers die schrijven kan. Meer dan 15 radio’s knallen hem meteen in de playlist. Op 12 november verschijnt ‘Holler And Shout’. Op 13 november stelt Novastar het nieuwe album voor in de Ancienne Belgique. Of er ook andere hits zullen gespeeld worden die avond vraagt u? Wat een vraag… Natuurlijk, elke Novastar fan weet immers: The Best is Yet To Come.